FR    NL    DE    EN

Gîte

Le Dragon Limbourg

Welkom bij de Gîte "Le Dragon Limbourg"

Geniet van een fantastisch weekend of een rustgevende week in het vakantie huis Le Dragon Limbourg.

Ons vakantiehuis is gelegen in het hart van de stad Limburg, beschreven als een van de mooiste dorpen van Wallonië. Het is perfect voor een groot gezin of kleine groepen. Het heeft een eigen tuin om te ontspannen en te vertoeven op lange zomeravonden.

De gehele woning wordt ter beschikking gesteld en biedt plaats aan negen personen. De woonkamers en slaapkamers zijn ruim en comfortabel. Elk van de 5 slaapkamers heeft een eigen badkamer en biedt privacy en rust aan de bewoners. Het huis biedt ook een eigen tuin en er zijn ook ligstoelen beschikbaar om in volledige privacy van de plek te genieten.

Het Huis

Het Huis

Charmant, kalm en ontspannend

Suites

Vakantiehuis Le Dragon Limbourg beschikt over 5 suites met elk een eigen badkamer. De twee slaapkamers op de eerste verdieping hebben elk een eigen bad en toilet. De suite aan de kant van Place Saint-Georges heeft ook een extra eenpersoonsbed, dat plaats biedt aan maximaal 3 personen. Twee suites en een slaapkamer op de tweede verdieping hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet.

Woonkamer, keuken, tuin

De keuken en de woonkamers bevinden zich op de begane grond. De volledig uitgeruste keuken stelt u in staat om te koken als u dat wilt. Het grenst aan de eetkamer, waar je samen aan de grote tafel kunt eten. De woonkamer staat in verbinding met de eetkamer. Een tweede woonkamer voor kinderen of om te lezen maakt de begane grond compleet.