Le Dragon

Een rustige natuur

 

Een heel mooie erfgoed

 

De snelweg Liège-Aachen brengt de stad van Limbourg binnen het bereik van de automobilisten die de geblokkeerde centra willen vertrekken en profiteren van een groen gebied die niet ver van Hoge Venen en van dam van Gilleppe ligt.

 

Genesteld tussen het land van Herve en de Ardennen-massief, Limbourg bieden een rustgevende groene omgeving.

 

Harmonieuze mengeling van water,  bossen van de bocage dat Victor Hugo betoverd en kwalificeerde deze vallei als de mooiste ter wereld.

De uitzonderlijke locatie van het oude vestingstad van het Limbourg is ongetwijfeld een bezoekje waard.

 

Kom en ontdek wat de natuurlijke omgeving hier bied, de diversiteit van de landschappen en wat de geschiedenis schonk ons: gebouwd erfgoed, pittoreske dorpje, gastronomie, overblijfselen van het geschiedenis ... En wat is er nu beter dan rustig te gaan wandelen op de paden, omgeven met groen of gewoon, om te profiteren van het comfort en de authenticiteit van dit gite.

 

Om u te helpen tijdens de ontdekking van het pittoreske plekken en de prachtige landschappen, 8 gemarkeerde wandelingen (van 4 tot 9 km), oversteken paden en landwegen. Deze wandelingen zijn bereikbaar voor iedereen maar goede schoenen zijn geadviseerd

 

Bij aankomst op de plein Saint-Georges , mogen we genieten van de 18e eeuwse sfeer. Weinige dingen zijn veranderd. Door dwalen op de trottoirs, ontdekken we de oude gerestaureerde huizen, uitgelijnd in hun diversiteit. Bepaalde, bescheiden en smalle, afgewisseld met mooie herenhuizen.

 

Pittoreske straten toestaad u om een kijkje te nemen naar de tuintjes et om de vallei te omzien

 

Limbourg

Home  Het huis  Plannen  Galerij  Activiteiten  Limbourg  Over ons  Reserveringen